Onze plek

Wildlife Paddock

Wildlife Paddock is een plek waar we op een zo natuurlijk mogelijke manier een kudde van 8 paarden huisvesten en verzorgen.

De paarden leven 24/7, zomer en winter, buiten. Ze beschikken vrij over een paddock, een weiland en een schuilstal. Door het leven in een kudde kan een paard meer paard zijn. Daarom is het zo leuk om met deze “echte” paarden te kunnen werken.

Rust en openheid

Wanneer je toekomt op het domein overvalt je meteen de rust en de weidsheid. De ruimte nodigt je uit om alle stress achter te laten en met volle teugen te genieten.

Dankzij de“back to basic”-ervaring brengen we mensen dichter bij zichzelf.

Overnachten kan in eigen tent op het grasveld of in de stallen op het hooi.  De stallen worden niet gebruikt door de paarden en zijn hygiënisch gepoetst.

Stalgebouwen

De stalgebouwen herbergen de stallen, schuilstal en de zadelkamer.

Grote Schuilstal

Tijdens activiteiten wordt de grote schuilstal (6mx12m) gebruikt als leefruimte. Heerlijk om zo dicht bij de paarden te leven.

Sanitaire voorzieningen

Wildlife Paddock is eveneens een experiment in duurzaamheid.  Hoe kunnen we met zo weinig mogelijk overlast voor de natuur leven.  Daarom hebben we gekozen voor een droogtoilet, een prachtige oplossing van grootmoeders tijd.

Onze douches worden gevoed door regenwater.

Met een ambachtelijk kacheltje verwarmen we onze “hottub” en, indien gewenst, ook de douche want een heerlijke frisse regendouche is een onbetaalbare ervaring.

Piste met scheldezand

Tijdens activiteiten wordt er met de paarden in de piste gewerkt.

Hier werken we via grondwerk om je “innerlijk leiderschap” te ontdekken en te ontwikkelen.

Reeds vele inzichten zijn hier ontstaan 🙂

Chalet - clublokaal

Voor binnenactiviteiten kunnen we gebruik maken van onze chalet.

Deze ruimte van 6×3 m biedt vele mogelijkheden.